RoGroup.ro – stergatoare auto de calitate superioara

Cei care au masina de ani buni stiu prea bine ca in timp, stergatoarele auto se pot defecta. Acestea fie scartie, fie nu mai functioneaza asa cum ar trebui.

In astfel de situatii, ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi stergatoare parbriz noi.

Am avut de curand o experienta neplacuta si a trebuit sa-mi cumpar stergatoare noi. Stii vecinii aia care cred ca un anumit loc de parcare e al lor si iti ridica stergatoarele? Eu ii stiu si tocmai am avut un conflict cu ei. Acum cateva zile, cand m-am trezit dimineata si am vrut sa plec la munca, stergatoarele nu erau doar ridicate, ci si deteriorate. A trebuit sa imi cumpar altele noi.

Nu am avut timp sa umblu prin magazine pentru a cauta, fapt pentru care am cautat in magazinele online. Astfel am dat de RoGroup.ro, un magazin online de accesorii auto si alte produse din categoria auto.

De aici am avut ocazia sa imi cumpar stergatoare de calitate perfecte pentru masina mea. Le-am ales in functie de o serie de criterii pe care le-am considerat importante.

In primul rand am tinut cont de forma parbrizului. Nu toate parbrizele au forma curbata, la fel cum nu toate au forma plata. Parbrizul meu e curbat, deci am avut nevoie de stergatoare cu lamela curbata.

Un alt lucru pe care l-am luat in calcul a fost lungimea bratului metalic. Acest lucru e deosebit de important, deoarece stergatorul trebuie sa-si faca treaba in mod corect.

Am mai tinut cont si de destinatia stergatoarelor. A fost vorba de stergatoarele de pe parbriz, asa cum am zis si mai devreme. Daca era vorba de stergatorul de pe luneta, trebuia sa aleg alt model.

Luand in calcul aceste criterii am cumparat stergatoarele potrivite. Daca si tu vrei sa cumperi stergatoare auto, le gasesti cu usurinta pe RoGroup.ro. Aici le poti alege in functie de: brand, destinatie, dimensiune, numar de bucati si sistem de prindere.

 

Vizualizări: 24

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Rostiri !

Alătură-te reţelei Rostiri

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor