Dupa ce mi-am cumparat noul aparat geometrie roti 3D, si l-am testat pe cateva masini sa vad cum functioneaza, am hotarat sa repar niste greseli. Fiind mandru de noul stand geometrie directie roti 3D am decis sa lucrez la imaginea service-ului pe care o cam sifonasem in ultima perioada si am decis sa imi contactez clientii al caror unghi de fuga il reglasem in ultimul an.

Inainte de achizitia acestui echipament, avusesem instalat in service un aparat geometrie vechi, cumparat la mana a doua, aparat care mi-a dat mult de furca si din cauza caruia, imaginea service-ului a avut de suferit.

Din cauza faptului ca aparatul nu functiona la parametrii lui, unghiul de fuga nu se regla bine, aveam clienti nemultumiti care se intorceau in service si imi spuneau ca volanul nu e drept.

Stim cu totii ca un client nemultumit va transmite mai departe la alte persoane parerea lui negativa pe care o are, riscand astfel sa pierdem imaginea dar si clienti la service, fapt dovedit in ultima perioada.

Asa ca am hotarat sa repar ceea ce facusem, sa lucrez la imaginea service-ului si m-am hotarat sa imi contactez toti clientii pe care ii programasem in ultimul an, sa ii invit sa le reglez directia gratuit din partea service-ului.

I-am contactat personal, le-am explicat ca avem o campanie de promovare a unui echipament si ca totul este din partea noastra, de asemenea mi-am cerut scuze pentru verificarile efectuate in trecut.

Clientii au fost impresionati si deodata am vazut cum lista mea se umple de noi programari.

 

Asa am inteles ca in general noi oamenii reactionam bine la lucruri sau servicii gratuite.

 

In urma acestei “campanii” am avut de castigat mai mult de cat am sperat, imaginea service-ului a fost reparata si noi ne-am ales ca alti clienti pe care credeam ca ii pierdusem.

 

Vizualizări: 23

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Rostiri !

Alătură-te reţelei Rostiri

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor