Atunci cand vrem sa cumparam aur, argint, ceasuri de lux, electronice sau alte bunuri de valoare primul lucru care ne trece prin minte e sa cautam in magazine. 

 

 

 

Insa, ar fi o varianta mai simpla si mai convenabila si anume amanetele. Multi evita amanetele, insa, de multe ori acestea au la vanzare produse de o calitate foarte buna. 

 

 

 Un amanet nu doar primeste bunuri de valoare, ci le si vinde. In ambele situatii trebuie sa stii sa negociezi pretul, sa incerci sa ajungi la un pret care sa fie convenabil si pentru tine. Acum, depinde si de calitatea bunului pe care vrei sa-l lasi in amanet sau pe care vrei sa-l cumperi.

 

De curand am avut nevoie de o suma de bani destul de mare. 

 

Mai erau cateva zile pana la salariu, insa nu aveam de la cine sa imprumut bani. In plus, nici nu imi place sa fac acest lucru. Mi-am amintit atunci de faptul ca am cateva bijuterii foarte valoroase.

 

Le-am dus la Amanet A.G.S. si cei de acolo mi-au oferit un pret foarte bun. 

 

 

 

Le-am amanetat, apoi peste cateva zile am venit si le-am recuperat. A contat mult pentru mine faptul ca am avut aceasta posibilitate. Au fost insa si cazuri in care am vandut amanetului diverse lucruri.

 

 

O data un laptop, alta data un telefon mobil. Si in acest caz pretul a fost unul convenabil pentru mine. Dar, asa cum spuneam si la inceput, amanetele nu sunt doar pentru a lasa lucruri, ci si pentru a cumpara. Ultimul telefon pe care l-am cumparat a fost achizitionat dintr-un amanet.

 

Nu mi-a venit sa cred la ce pret l-am gasit. Am mai bine de un an de cand il folosesc si functioneaza perfect. Insa, daca vrei sa cumperi un bun de calitate de la amanet, trebuie sa alegi amanetul cu grija. Nu toate sunt serioase, nu toate ofera produse de calitate. 

 

Daca esti din Bucuresti sau Alexandria si cauti un amanet serios, mergi la A.G.S. Aici vei gasi cele mai bune preturi. Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de aceasta casa de amanet, intra pe site-ul Casa-Amanet.com.

Vizualizări: 20

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Rostiri !

Alătură-te reţelei Rostiri

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor