Criterii alegere rulouri exterioare

Chiar daca in tara noastra rulourile exterioare nu sunt la fel de utilizate precum in alte tari, incet, dar sigur, acestea devin un accesoriu foarte important si pentru noi. Acest lucru se datoreaza in primul rand avantajelor pe care le ofera utilizarea unor rulouri exterioare, precum si firmelor care comercializeaza rulouri exterioare. Desi tema acestui articol nu este despre avantajele oferite de catre utilizarea rulourilor exterioare haideti sa vedem, fie si pe scurt, care sunt acestea, dupa care voi incepe prezentarea criteriilor ce trebuie avute in vedere in momentul in care se doreste achizitionarea unor rulouri exterioare:

 • Protejeaza ferestrele de murdarie;

 • Pe timp de vara protejeaza impotriva razelor soarelui, iar in anotimpul rece reprezinta o foarte buna solutie impotriva inghetului ferestrelor;

 • Reduc nivelul zgomotului provenit din exterior;

 • Sporesc gradul de securitate.

Pentru a ne putea bucura de toate aceste avantaje, trebuie tinut cont de anumite elemente, in momentul in care se doreste achizitionarea de rulouri exterioare. Dintre acestea cele mai importante sunt urmatoarele:

 1. Materialul din care sunt construite rulourile reprezinta cel mai important criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii acestora, pentru ca avantajele oferite de catre utilizarea rulourilor exterioare depind in mare masura si de materialul utilizat in confectionarea lor. In momentul de fata, pe piata de profil exista rulouri din PVC, aluminiu si otel.

 2. Gradul de siguranta pe care il ofera utilizatorilor reprezinta un alt criteriu ce trebuie avut in vedere. Chiar daca rulourile exterioare nu sunt fabricate in mod special pentru protectia impotriva hotilor, firmele care se ocupa cu fabricarea acestora incearca pe cat posibil ca sa ofere si acest avantaj. Din acest motiv, recomand achizitionarea rulourilor exterioare care ofera cel mai inalt grad de siguranta de pe piata rulourilor.

 3. La fel ca oricare alt produs, inclusiv rulourile exterioare se comercializeaza in mai multe variante. Avand in vedere acest lucru, recomand cercetarea amanuntita a ofertelor existente pe piata de profil, etapa preliminara dupa care sa se faca achizitionarea rulourilor exterioare care ofera cele mai multe functii si, implicit, cele mai multe avantaje.

 4. Usurinta cu care acestea se inchid si se deschid este un alt criteriu ce nu trebuie pierdut din vedere in timpul procesului de achizitionare a rulourilor exterioare.

 5. Notorietatea producatorului rulourilor exterioare reprezinta un alt criteriu important, din punctul meu de vedere, deoarece, de regula, produsele slabe din punct de vedere calitativ sunt oferite de catre firme cu notorietate mica. Avand in vedere ca pretul de achizitie al rulourilor exterioare nu este deloc unul neglijabil, trebuie acordata o mare importanta acestui aspect, pentru a nu ajunge in situatia in care acestea sa se deterioreze dupa o perioada foarte scurta de utilizare.

 6. Un alt criteriu foarte important de care trebuie tinut cont la achizitionare este garantia pe care producatorul o ofera. Acest criteriu este cu atat mai important daca fabricantul rulourilor exterioare nu este foarte cunoscut.

 7. Pentru ca banii conteaza, indiferent de ce am zice, raportul calitate pret este un alt criteriu peste care nu trebuie trecut in procesul de achizitionare a rulourilor exterioare.

Chiar daca pare greu de gasit un producator de rulouri exterioare care sa tina cont de toate aceste elemente, enumerate anterior, eu recomand achizitionarea de rulouri exterioare Analko, deoarece producatorul acestora face eforturi ca sa respecte cu seriozitate toate aceste criterii.

Vizualizări: 31

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Rostiri !

Alătură-te reţelei Rostiri

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor