Ce aspecte conteaza in stabilirea pretului unui apartament de inchiriat

De ceva timp urmaresc ofertele imobiliare Sibiu deoarece am in plan sa ma mut in curand in acest frumos oras. Am vazut pe site-ul agentiei newconeptliving.ro o multime de apartamente frumoase, insa, nu m-am decis inca.

Ce stiu sigur e faptul ca vreau sa inchiriez apartamentul cu ajutorul acestei agentii imobiliare Sibiu deoarece imi inspira incredere si mi-a fost recomandata si de alti prieteni de-ai mei care locuiesc in acest oras.

Ce ma intereseaza mult este pretul, deoarece e vorba de o suma de bani pe care eu trebuie sa mi-o permit lunar. Imi dau insa seama de faptul ca pretul unor imobiliare Sibiu nu inseamna doar cum arata un apartament, ci si alte lucruri. Daca vrei sa inchiriezi un apartament, tine cont de faptul ca pretul difera in functie de:

  • Oras

In mod categoric in orasele mai dezvoltate chiriile sunt mai mari decat in orasele mici. Acest lucru e firesc si nu trebuie sa te surprinda. Asa este in toate tarile, nu doar in Romania.

  • Suprafata

In mod categoric suprafata apartamentului este un factor important in stabilirea pretului. Apartamentele care au o suprafata mai mare, vor avea un pret mai ridicat.

  • Zona

Conteaza foarte mult zona in care sunt situate anumite apartamente pe care le vezi in ofertele de imobiliare Sibiu. Una e sa locuiesti intr-o zona aflata la periferie sau in zona industriala si alta e sa locuiesti aproape de centrul orasului.

  • Anul in care a fost constuit blocul

Si anul de constructie conteaza in stabilirea pretului. Preturile unor apartamente noi Sibiu vor fi intotdeauna mai mari decat cele ale unor apartamente vechi. Vezi ce agentii imobiliare Sibiu exista si alege cele mai bune oferte.

  • Aspectul general al apartamentului

Un apartament trebuie sa arata foarte bine pentru a putea fi inchiriat rapid cu un pret bun. Niciodata chiriasii nu vor fi atrasi de apartamentele care arata foarte rau, de apartamentele care nu sunt mobilate si utilate in mod corespunzator.

Daca mai stii si alte aspecte importante in stabilirea pretului unui apartament, lasa-le intr-un comentariu.

Daca esti interesata de vanzarea/cumpararea/inchirierea unui imobil, cauta-i pe cei de la agentia imobiliara NewConceptLiving.

Vizualizări: 17

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Rostiri !

Alătură-te reţelei Rostiri

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor