Care sunt miniaturile din metal care imi plac cel mai mult de pe Giftology.ro

In ultima vreme am primit cadou de multe ori miniaturi din metal. De multe ori chiar eu mi-am facut astfel de cadouri. Imi plac si mi se par foarte interesante. Iata care sunt preferatele mele:

  • Pianul cu coada

Aceasta miniatura din metal este favorita mea. Imi place foarte mult, deoarece ador sunetul pianului, el fiind instrumentul meu preferat. Aceasta  miniatura am primit-o cadou de la un amic de ziua mea, anul trecut. Arata extrem de bine, deoarece fiecare piesa este taiata cu un laser de mare precizie. Pianul meu are urmatoarele dimensiuni: 7 x 6 x 7 cm.

  • Bicicleta Clasica

Cand am primit cadou aceasta bicicleta am fost extrem de incantata. Ador sa ma plimb cu bicicleta si se pare ca prietenii mei stiu acest lucru. Imi place mult sa ma plimb cu bicicleta si un astfel de cadou a fost foarte apreciat de mine. Dimensiunile bicicletei mele sunt: 14.6 x 4.4 x 7.6 cm.

  • Monumentul Taj Mahal

Visul meu este sa ajung in India, la Agra pentru a vizita Taj Mahalul. Mereu m-a fascinat acest monument si imi doresc foarte mult sa il vizitez. Aceasta miniatura mi-am facut-o cadou chiar eu. M-a cucerit din prima clipa si mi-am zis ca trebuie sa o am in mica mea colectie de miniaturi din metal. O privesc mereu si visez sa ajung in curand sa vad Taj Mahalul in realitate.

  • Automobil Ford Modelul T

Imi plac mult masinile vechi. Din fericire, am gasit la Giftology.ro miniatura pentru Ford Model T, primul automobil produs in masa pe liniile de asamblare, cel care a schimbat istoria automobilului. E o miniatura foarte reusita, o miniatura care imi place foarte mult.

  • Scorpionul

Mama e nascuta in zodia Scorpion si a fost foarte incantata cand a primit aceasta miniatura. Astfel de miniaturi sunt ideale pentru persoanele care sunt nascute in aceasta zodie sau pentru persoanele care au o simpatie aparte pentru arahnide.

Daca iti plac miniaturile sau daca vrei sa faci cuiva un cadou si crezi ca o miniatura ar fi potrivita, intra pe Giftology.ro.

Vizualizări: 19

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Rostiri !

Alătură-te reţelei Rostiri

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor