Si voi cautati niste aparate eficiente impotriva gandacilor de bucatarie?

Chiar reprezinta o mare problema gasirea unor mijloace ecologice, care sa tina la distanta aceste insecte nesuferite, mai ales pentru cine locuieste intr-un apartament de bloc.

Eu am reusit sa achizitionez de curand dispozitivul Riddex Pluse Pest Repeller, un aparat cu ultrasunete anti rozatoare si insecte extrem de bun, care a alungat micii dusmani din locuinta mea.

Bine, soareci nu aveam, doar cate un gandac rosietic mai isi facea aparitia din cand in cand, dar cum imobilul meu are zece etaje, iar ghena este in interior, nu se stie niciodata cand ar fi putut sa apara si un rozator. Brrrr!!!

Revenind la gandacii de bucatarie, precum va spuneam, de vreo doua saptamani au disparut cu desavarsire, dupa ce am pus in functiune Riddex-ul cumparat. Nici macar nu a fost scump: doar 70 de lei a costat, adica pretul a vreo trei tuburi cu insecticid care ar fi avut un efect temporar. Plus ca substantele pulverizate ar fi fost si vatamatoare pentru Zumbaila, catelul meu de companie.

Dupa cum am citit, acest mic dispozitiv smart - Riddex, este foarte bun pentru a alunga pe veci nu doar gandacii, dar si mustele, furnicile, paianjenii, purecii, soarecii, precum si alte rozatoare mici. Asa ca, va dati seama, chiar si pentru persoanele ce locuiesc in mediul rural, este perfect, pentru ca acolo au de-a face cu toate aceste tipuri de fiinte daunatoare, atat de nesuferite si transmitatoare de boli grave.

Riddex Pluse Pest Repeller - aparat cu ultrasunete anti rozatoare si insecte functioneaza pe baza de unde electromagnetice care acopera circa 150 de metri patrati.

Alimentarea lui se face la priza si nu produce niciun zgomot, fiind total silentios. Il conectezi la reteaua electrica si apoi uiti de el. Dar Riddex nu uita ca sa te fereasca eficient de daunatorii atat de periculosi pentru sanatatea celor din casa in care este instalat.

Fara indoiala, am facut o afacere excelenta cand m-am decis ca sa il comand de pe site-ul fara-daunatori.ro, mai ales ca nici cheltuielile de livrare nu au fost impovaratoare, ele fiind de doar 8 lei pentru clientii din Bucuresti.

Am primit pachetul prin curier rapid in doar 48 de ore si imediat l-am pus in functiune, inregistrand un succes total, de 100%, contra gandacilor de bucatarie.

Au acolo, pe site-ul de care v-am povestit, o multime de dispozitive cu ultrasunete, foarte performante, impotriva pasarilor, rozatoarelor, insectelor, si chiar a animalelor de dimensiuni mai mari. Dupa buget si aria de acoperire dorita, dupa tipul de daunatori, oricine poate ca sa isi aleaga un asemenea mijloc modern de protectie a proprietatii sale.

Vizualizări: 27

Răspunde la Aceasta

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor