Magazinul meu preferat de articole de birotica este unul online!

De anul trecut am descoperit minunatele produse de birotica de la Zenon  si din acel moment am devenit beneficiara lor fidela.

Au la Zenon.ro mereu promotii la tot felul de produse office, asa incat, daca obisnuiesti ca sa le accesezi magazinul online frecvent, o sa ai ocazia ca sa iti achizitionezi articole de foarte buna calitate la niste preturi exceptional de mici.

In aceasta perioada, de exemplu, cei interesati pot ca sa achizitioneze cu niste reduceri de 39% laminatoare LEITZ iLAM Home Office A4, cu doar 199,99 lei (pret redus de la 325,25 lei), ghilotine de 30 cm (A3) cu o reducere de 32%, pe care vor plati doar 280,05 lei (pret redus de la 411,60 lei), caiete mecanice 2 inele cu coperti din carton plastifiat PVC A4, Aurora, cu o reducere de 25%, pe care vor da doar 10,23 lei per bucata (pret redus de la 13,55 lei).

In ce ma priveste, eu am avut bucuria ca sa gasesc acum la ei inele din plastic de 1 cm, maxim 65 coli, 100 bucati/cutie, OPUS, de culoare neagra la doar 18,10 lei (pret diminuat cu 15%, de la 21,39 lei).

Aveam nevoie de aceste accesorii din plastic flexibil, cu o lungime de 30 cm, pe care le folosesc foarte des in activitatile mele de indosariere, la birou.

Am mai comandat si cateva cutii pentru arhivare rosii, pentru ca erau extrem de ieftine, doar 2,70 lei/bucata, insa foarte de efect in biblioteca de la job.

Alaturi de ele am mai adaugat in cosul virtual si o tabla magnetica cu rama de aluminiu Optima, avand dimensiunile de 90 x 120 cm, extrem de rezistenta la zgarieturi si care se poate sterge simplu, cu un burete magnetic. Pretul de doar 167,09 lei a fost atat de bun, pentru un astfel de produs calitativ, incat era si pacat sa o ratez.

La acest articol office am primit si cadouri foarte utile: un marker cu varf rotund si corpul din plastic, de culoare neagra, pentru tabla de scris, si un burete magnetic.

Dupa ce o voi instala pe perete, cu siguranta o sa imi rezolv mult mai eficient toate activitatile zilnice planificate la locul de munca.

Livrarea produselor va fi gratuita si se va face in maxim o zi, deoarece comanda mea este mai mare de 100 de lei si biroul se afla in Bucuresti. Daca adresa acestuia era in alta localitate din tara, ca sa nu mai platesc transportul trebuia sa comand articole de minim 200 de lei.

La Zenon se poate grabi livrarea (doar in Bucuresti) achitand niste taxe suplimentare: 25 de lei - daca clientii vor sa primeasca produsele in aceeasi zi si 50 de lei daca au extrema urgenta de ele si le vor in maxim 60 de minute (de exemplu au de printat un raport urgent pentru vreun mare director si au ramans fara coli de scris taman in acel moment!).

Vizualizări: 23

Răspunde la Aceasta

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor