Cand mi-am mobilat locuinta mi-am ales cu mare grija dulapurile. Am cumparat de la MobiliCasa.ro atat dulapuri gata facute, cat si dulapuri la comanda. Cred ca acestea sunt foarte importante pentru locuinta.

Pentru baie, am ales atat dulapuri care se monteaza pe pardoseala, cat si dulapuri suprapuse. Am ales astfel deoarece baia mea nu este foarte mare si am vrut sa economisesc spatiu. Am ales dulapuri fabricate din materiale speciale, materiale care sa nu se deterioreze la umezeala.

Pentru hol am ales un dulap mai mare, cu umerase. Il folosesc pentru a pune gecile, paltoanele si alte astfel de haine groase. Totodata, am cumparat pentru hol si un cuier. Si acesta are la randul sau un dulapior mai mic in partea de jos, deoarece este un cuier cu baza. Si, bineinteles ca din hol nu lipseste pantofarul. Nu imi place sa aglomerez holul cu o multime de perechi de incaltaminte. Un astfel de dulap este foarte practic.

In bucatarie am ales atat dulapuri suspendate, cat si dulapuri pe pardoseala. In bucatarie e mereu nevoie de foarte mult spatiu si aceasta varianta este una foarte potrivita. Am o multime de rafturi si sertare, astfel incat imi pot organiza totul in cel mai placut mod.

In privinta dormitorului, aici am ales un dulap mare, un dulap care are multe rafturi, dar si loc pentru umerase. Imi place ca in dormitor sa am la indemana toate hainele pe care le folosesc zilnic si sa le am asezate pe categorii. Rafturile imi dau posibilitatea de a ma organiza asa cum imi doresc.

In sufragerie, am ales o biblioteca mare, cu multe dulapuri. Astfel nu am lucruri aruncate aiurea prin casa. In dulapurile din sufragerie depozitez inclusiv electrocasnice mai mici, vesela si multe alte lucruri.

Toate dulapurile au fost alese cu mare grija. Am ales dimensiunile potrivite, pentru a fi perfecte in locurile destinate, am ales culorile potrivite, pentru a se incadra perfect in decorul camerei, materialele care mi-au placut cel mai mult si designul dorit de mine.

Daca si tu trebuie sa cumperi dulapuri pentru locuinta ta, alege-le cu grija. Si nu uita ca MobiliCasa.ro iti ofera o gama vasta de dulapuri, dar si alte piese de mobilier.

Vizualizări: 30

Răspunde la Aceasta

Despre

© 2018   Created by Giulia.   Oferit de

Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor